Monday, May 11, 2009

Swiss Roll

Last weekend, dtg penyakit malas aku. Anak2 aku memang kemaruk makan kek. Macam nak buat kek.... tapi, bila teringatkan kakak ipar, kak gee yg rajin wat kek, aku terus call kak gee. Kebetulan last weekend memang dia ada wat kek sebab ada org nak order, aku pun order la 4 btg swiss roll. Aku memang tau buat tapi.... malas. Order lagi cepat n dapur pun tak berselerak.


Nie la dia rupa swiss roll yang aku order. Berat 320g, harga???? Belom bayo lagi tapi dah abis 2 btg dikerjakn dek anak2 aku. heheheheeee.... Weekend nie baru bayo.









3 comments:

Opie said...

wahhh...sedapnye weiii..bile nk buatkan utk aku neh..hahaha

Mutiara Kasih - Iza Aziz said...

meh ler dtg umah... wat sama2 n mkn sama2. heheheee...

Mutiara Kasih - Iza Aziz said...
This comment has been removed by the author.