Friday, May 15, 2009

Legging, t-shirt n pants

Aku kalo boring ajerrr.... ngadap pc then surfing internet lerrr. Mcm2 benda ada kat internet nie. Surfing punyer surfing, jumpa la blog yang menawarkan perkhidmatan menjual baju tuk budak2. Baju2 leh tahan gak.... cantik n berjenama. Pada aku.... yang penting murah n sedap dipakaikan. Lagi pun tuk pakai hari2 kat rumah ajerrr... Boleh laaaa..... :)

Tangan pun dh gatal.... tengok punya tengok, so ter'order' laaaa.... Korang pun leh order gak.... Not bad. Nie la lengging, baju n pants yang aku belikn tuk anak2 aku.

1. http://manjakusayangcollection.blogspot.com/
Legging nie tuk Kak Alia dan Kak Uyeen. Panjang 54cm dan 62cm. Harga RM17 sehelai.


Rompers nie tuk Baby Hana, 9 bulan. Brand : First Moments, harga RM22. Cute sangat...

Romper nie pulak tuk Adik Nana, 2 tahun. Brand : Carter's, harga RM25.00. Bila dah pakai nampak sweet ajerrr....


2. http://shoppeholicredzone.blogspot.com/
Brand Pooney. Memang murah n korang mesti tak percaya. Sepasang RM50.00 ajerrr.... Dua2 pasang nie untuk Adik Nana. Belikan lebih untuk Adik Nana sebab kesian dia asyik pakai baju kakak2 dia. Maklum laaaa.... jadi adik kena la pakai baju2 kakak yang dh tak muat lagikkk.... Sabo ya dik, nie mummy belikan yang baru tuk Adik Nana.



Harga memang berpatutan. Dan sempena Mother's Day, aku dapat free delivery. Terima kasih pada Manjakusayang dan Shoppeholicredzone.




3 comments:

Opie said...

amboi cik kak..shopping ek..

Mutiara Kasih - Iza Aziz said...

nk gie soping complex takde masa... so, soping online ajer lerrr...

Nazmin said...

hi kak ngah...kitorang pun dah ade blog ni..hehehe..rajin2 la tengok k...nanti kitorang update..