Thursday, May 14, 2009

Download Lagu Kat Internet

Tension hari nie sebb wat program tak siap2 lagi... Due date semlm, tapi hari nie pun tak siap lagik. Arghhhhh.... Nak makan pun dok ingat kerja tak siap lagikkk. Sampai ofis aje, dok ngadap komputer. Tengok jam, lunch time blm over lagik, so tgh pikir2 nk wat apa ya tuk hilangkan rasa bosan wat program nie....

Kebetulan kwn aku Zuki tengah relax tuuu... aku pun jumpa dia. "Kieee... tolong ajar aku camner nk download lagu dari internet". Nasib baik mood dia ok. Kalo la mood dia tak ok, korang nak tau.... aper dia akan kata. "Ko gie la belajo kat kedai basikal..... ". Sabo ajer la akuuuu.... Disebabkan nak ilmu, aku wat bodoh ajerr. Dia pun ajar la akuuuu.....

Aku dengan murah hati nyer nak mengajo korang pulak... Hahahahaaa...

1. Gie kat http://www.4shared.com
2. Search la lagu aper yang korang nakkkk...
3. Korang pilih nak MP3 ker, midi ker, mpg kerr...
4. Pastu klik la "Download Now"
5. So korang pilih la nk download kat pc ker, kat pen-drive ker or cd ...
6. Tertib

Korang leh download seberapa byk yg korang suka. Download sampai pengsan. Hahahahaaa... All preeeee.... n enjoyyyyy the music.

p/s : aku lebih suka dengar ayat2 suci al-quran, tapi lom jumpa lagi nk download kat manerrr... kalo korang tau, share lerrr... beso pahala tauuu :)

2 comments:

Badar The Great said...

hmmm ... menarik jg ye Tp kwn ko zuki tu mmg dajal n puaka besaq..

Mutiara Kasih - Iza Aziz said...

dia kan ker mikegyverr... sumer tauu. kalo tak tau, dia mesti suh cari kat kedai basikal... hahahaaa...